Schon über 10.000 zufriedene Kunden
+386 2 883 16 80 Rufen Sie uns zwischen 9 und 15 Uhr an
(0)

Mein Korb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.
Alle Kategorien

Sicherer Einkauf

Ihre Sicherheit steht im Vordergrund

18.000 Produkte +

Große Auswahl, schnelle Zustellung

FACHLICHE BERATUNG

Fachliche Beratung aus erster Hand

Strešno okno za kamp prikolico

Če imate avtodom in ste se pripravljeni podati na drzno pustolovščino, pred odhodom poskrbite za ustrezno opremo, da se izognete nepotrebnim zapletom. Pomagali vam bomo odkriti, kako vam lahko strešno okno za avtodome pomaga kar najbolje izkoristiti vaša potovanja, naučili pa se boste tudi, kako izbrati pravo okno za vaše zahteve.

 

IZBIRA PRAVEGA STREŠNEGA OKNA ZA AVTODOME

Zmotno je mišljenje, da bo vsako strešno okno za avtodome ali avtodome, ki ga najdemo, brez težav delovalo za določeno vozilo. Tisti, ki se odločijo za takšen način, lahko na koncu porabijo precej denarja za izdelek, ki ne bo ustrezal njihovim potrebam - in tej pasti se zagotovo želite izogniti. Če že imate prostor na vozilu, opravite nekaj meritev, da boste našli strešno okno, ki bo ustrezne velikosti. Razmislite tudi o velikosti svojega vozila in velikosti okna, ki ga želite imeti. Več o strešnih oknih lahko preberete pod našimi produkti.

VEČ STREŠNIH OKEN ZA AVTODOME?

Za manjša vozila pogosto zadostuje eno strešno okno za kamp prikolico ali avtodom. Če imate veliko vozilo in želite imeti več svetlobe, boste morda želeli uporabiti več strešnih oken, da dosežete želeni rezultat. Poleg tega morate razmisliti o količini prezračevanja, ki ga želite doseči, saj lahko več kot eno strešno okno za avtodome zagotovi dodaten pretok zraka, ki ga želite. Oblika in slog sta dodatna dejavnika, ki ju morate upoštevati pri odločitvi za strešno okno. Poiščite strešna okna za avtodome, ki se ujemajo z videzom vašega kombija ali videzom, ki ga pač želite.

 

ZAKAJ POTREBUJETE STREŠNO OKNO ZA AVTODOME

Če morda niste prepričani, ali si res želite kupiti strešno okno za avtodom ali kamp prikolico, potem upoštevajte, da prostega časa najverjetneje ne želite preživljati v temnem in vlažnem avtodomu. Zaradi pomanjkanja strešnih oken je lahko v vašem vozilu zadušljivo in neprijetno. Če v svojem vozilu preživite več časa in se ne želite soočati s postanim zrakom, potem morate poskrbeti ali za delovanje klimatske naprave v vozilu ali za strešno okno. Namestitev enega ali več strešnih oken za avtodome je učinkovit način, da svojemu avtodomu zagotovite veliko udobja. In vedeti morate, da lahko, če inštalirate strešno okno, kasneje, če želite, namesto okna inštalirate tudi strešno klimo.

 

Prav gotovo ne želite porabiti denarja za izdelek, za katerega ne veste, da je pravi za vas in vaše potrebe. Vedeti, katero pot morate izbrati, ni vedno enostavno. Zato je najbolje, da se posvetujete z našimi strokovnjaki. Lahko pokličete na 051 628 339 ali nam pišite na prodaja@rovando.si in pomagali vam bomo izbrati najboljšo rešitev.

Strešno okno v avtodomu ali počitniškem vozilu naredi vaše potovanje veliko bolj udobno, saj vam omogoča naravno svetlobo in svež zrak. Če opravite nekaj raziskav, boste lažje odkrili, katero okno je najprimernejše za vaše vozilo, da boste lahko našli popoln izdelek za svoje potrebe. Ko boste namestili strešno okno za kamp prikolico, boste zadovoljni in boste lahko uživali v rezultatu. Ko se nočete zadovoljiti z ničemer razen z najboljšim, se obrnite na nas za visokokakovostna strešna okna za avtodome in prikolice. Zanesljiva okna na vašem vozilu se morda ne zdijo veliko, vendar dolgoročno pomenijo veliko razliko. In ne pozabite, stara strešna okna lahko prepuščajo vlago, deževnico in celo žuželke, tako da je pametno, da daste svoj avtodom ali prikolico pregledati in če je potrebno, zamenjati strešno okno, ali kakšne druge elemente, ki so že dotrajani. Tudi glede tega vam lahko svetujejo naši strokovnjaki na rovando.com.

Zeige merh... Zeige weniger...
Rovando garancija