Schon über 10.000 zufriedene Kunden
+386 2 883 16 80 Rufen Sie uns zwischen 9 und 15 Uhr an
(0)

Mein Korb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.
Alle Kategorien

Sicherer Einkauf

Ihre Sicherheit steht im Vordergrund

18.000 Produkte +

Große Auswahl, schnelle Zustellung

FACHLICHE BERATUNG

Fachliche Beratung aus erster Hand

Žensko električno kolo

Uporaba koles je definitivno v porastu in v mnogih mestih po svetu električna kolesa po številu uporabnikov prehitevajo kolesa z motorji, skuterje in tako naprej. In žensko električno kolo je prav tako popularno kot katerokoli drugo. Seveda lahko hitro ugotovimo zakaj. Električno žensko kolo ponuja dovolj telovadbe, hkrati pa prepreči, da bi prišli do cilja povsem izčrpani in/ali prepoteni. V zadnjem času sicer razlik med ženskimi in moškimi električnimi kolesi pravzaprav ni več, a vseeno nekatera vendarle veljajo kot nekoliko bolj primerna za nežnejši spol. A naj vas naziv žensko električno kolo ne zavede. Ta kolesa so prav tako močna in vzdržljiva kot katerakoli druga e-kolesa. Če želite izbrati popolno žensko električno kolo, ki bi bilo najbolj primerno za vas, potem lahko kontaktirate naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Kako izbrati žensko e-kolo? Če smo iskreni v tem primeru bolj govorimo o mestnem električnem kolesu, ki so v nekaterih pogledih nekoliko prilagojena za ženske. V zadnjem času se kolesa namreč ne ločijo več na ženska ali moška, prav pri e-kolesih pa so te razlike najbolj zabrisane. A dejstvo je, da je ime pač ostalo in navsezadnje, zakaj pa ne. Električno žensko kolo ali mestno električno kolo z okvirjem, ki ga prepoznamo po obliki "gosjega vratu", je s 86 % celotne prodaje daleč največja zvezda na tem trgu. Tovrstni model - pogosto imenovan tudi "nizozemski" - zaradi svoje preproste uporabe zapeljuje tako moške kot ženske. So namreč najbolj vsestransko uporabna kolesa na trgu e-koles, ki jih lahko uporabljamo ali za rekreacijo ali za karkoli drugega. Dejansko gre za unisex modele in ker je enostaven za prestopanje, omogočajo vse izbire oblačil in zagotavlja sproščen položaj za vožnjo.

Kaj morate paziti pri izbiri ženskega električnega kolesa?

V prvi vrsti se morate vprašati kaj želite početi s kolesom. A ni nujno, da se odločite samo za eno vrsto, saj je največja prednost električnih koles, še posebej kolesa kot je žensko električno kolo ravno v tem, da so lahko preprosta prevozna sredstva do službe, vozila s katerimi se boste podale na noro adrenalinsko dogodivščino, ali pa vas bodo popeljala na plažo. In to je vse zbrano v enem kolesu. Kljub temu si zastavite vsaj tri vprašanja, ko se boste odločale za nakup:

Ali nameravate električno kolo uporabljati predvsem za vožnjo po opravkih in na delo? 

Ga boste uporabljale bolj za rekreativne namene?

Bo kolo namenjeno za krajše zabavne izlete?

 

Hiter nasvet:

Za intenzivno uporabo ali za uporabo na neravnih terenih je bolje izbrati ojačan model mestnega e-kolesa.

 

Trije položaji motorja

Električno žensko kolo ima navadno tri možne lokacije za električni motor. Motor je lahko nameščen v sprednje kol, v blok pedal (torej na sredini e-kolesa) ali v zadnje kolo. Vsaka od teh treh rešitev ima svoje privržence ter svoje prednosti in slabosti. Osrednji položaj motorja pripomore k dobri razporeditvi teže. Umestitev motorja zadaj (in spredaj) potiska e-kolo naprej. Sama odločitev pa je odvisna od posameznikove želje. Naši strokovnjaki vam bodo z največjim veseljem pomagali pri izbiri popolnega kolesa.

Zeige merh... Zeige weniger...
Rovando garancija