Already over 10,000 satisfied customers
+386 2 883 16 80 Call us every work day between 8am and 6pm
(0)

caravando.flyoucart.my.cart

You have no items in your shopping cart.
All Categories

Safe purchase

Your safety is our concern

18,000+ products

We deliver a large set quickly

EXPERT RESPONSE

First-hand expert advice
Splošne novice

HOT OFFER OF ROBETA MOBIL MOTORHOMES

Ste avanturist, uživač ali le romantik? Potem so avtodomi znemke Robeta Mobil pravi za vas. Butično izdelani avtodomi, nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj s sveta karavaninga vas nikakor ne bodo pustili ravnodušne. Notranjost avtodomov je do potankosti dodelana in uporabnika zadovolji v vseh pogledih.

  

 

Avtodomi znamke Robeta Mobil so vozila, ki vam bodo z lahkoto zlezla pod kožo. Butično izdelana vozila so primerna tako za daljše potovanje kot tudi za rutinski vsakdan. Prednost vozil je ročna izdelava, prilagojena željam posameznega kupca; vsako vozilo pa je podpisano s strani delavca, ki ga je ustvaril. Komponente vozil so narejene v visokotehnološki proizvodnji s cnc stroji ter skonnstruirane v visokotehnoloških računalniških programih.

Vozila znamke Robeta Mobil so zaradi svoje majhnosti primerna za opravljanje vsakodnevnih aktivnosti ter za takojšen pobeg v neznano. Notranjost vozil je izredno praktično zasnovana, prednost so zanimivi detajli, ki bivanje v avtodomu naredijo udobno.

Avtodomi znamke Robeta Mobil so narejeni na podlagi dolgoletnih izkušenj kampiranja in življenja z avtodomom vodilne ekipe podjetja, ki je svoje doživetje zlila v izdelavo vozil. Tu se zrcali vpliv vključitve vseh komponent, ki vsakdan potovanja z avtodomom naredi še bolj udoben in drugačen kot pri drugih znamkah avtodomov.

 

Oglej si modele avtodomov Robeta Mobil

 

 

 

 

Rovando garancija